aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροτάθηκε ο Ελ Χαμνταουί!

Προτάθηκε ο Ελ Χαμνταουί!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίστηκε σε αρκετά υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο (Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία) προτάθηκε πρόσφατα στην ΑΕΛ σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy. Πρόκειται για τον Ολλανδομαροκινό κεντρικό επιθετικό (και ενίοτε επιτελικό μέσο), Μουνίρ Ελ Χαμνταουί, ο οποίος τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί στην πιάτσα ως ελεύθερος.

O 33χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε φέτος από την Τβέντε, ενώ στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει θητείες σε ομάδες όπως η Τότεναμ, ο Άγιαξ, η Φιορεντίνα, η Μάλαγα κι η Άλκμααρ. Στο παρελθόν -βάσει δημοσιευμάτων-, προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να τον αποκτήσουν ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο Παναθηναϊκός και κάποιες άλλες ελληνικές ομάδες.

Αν ο διεθνής φορ με το Μαρόκκο, λάβει σινιάλο για να έλθει στην Κύπρο για διαπραγματεύσεις, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει όταν το νερό του μετεγγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΛ μπει για τα καλά στο αυλάκι. Το κασέ του Ελ Χαμνταουί για τα δεδομένα των γαλαζοκίτρινων, κρίνεται ως υψηλό, αλλά αν οι δύο πλευρές μπουν σε διαδικασία συζητήσεων, δεν αποκλείεται να μειωθούν οι απαιτήσεις του.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση Ντα Σίλβα και οι τρεις Κύπριοι

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Λεμεσού, για την οποία πέραν του επιθετικού, η απόκτηση ενός «δεκαριού» θεωρείται επίσης ως μία από τις επιτακτικές ανάγκες που έθεσε ο Ντούσαν Κέρκεζ, αξιολόγησε την περίπτωση του Άλεξ ντα Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος αρχικά αξίωνε απαγορευτικό ποσό για τα δεδομένα της ΑΕΛ, αλλά παρουσιάζεται πρόθυμος να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Βόσνιος κόουτς της ΑΕΛ δεν βιάζεται, καθώς αξιολογεί αρκετούς παίκτες για τη θέση του «μαέστρου της ορχήστρας» και του επιθετικού και όπως πληροφορούμαστε, στη λίστα αξιολόγησης υπάρχουν κι άλλα δυνατά ονόματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ