aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόταση του Τσάβι Ρόκα για δανεισμό παίκτη από τον Παναθηναϊκό

Πρόταση του Τσάβι Ρόκα για δανεισμό παίκτη από τον Παναθηναϊκό

Ο Τσάβι Ρόκα θέλει να πάρει με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ Λάρνακας τον Αϊτόρ και αναμένεται άμεσα να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει η ελλαδική ιστοσελίδα to10.gr.

Aναλυτικά το δημοσίευμα

Ο Τσάβι Ρόκα έφυγε τον περασμένο Οκτώβριο από τον Παναθηναϊκό και λίγο καιρό αργότερα ανακοινώθηκε η επιστροφή του στην ΑΕΚ Λάρνακας, στην οποία είχε διατελέσει τεχνικός διευθυντής με μεγάλη επιτυχία. Η επιστροφή του Ισπανού στην Κύπρο συνδυάστηκε με μπαράζ δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να στοχεύει σε παίκτες του Παναθηναϊκού, που αποτελούσαν δικές του επιλογές το καλοκαίρι του 2020. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση για κανέναν, ωστόσο το… πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Και ο Καταλανός έχει στην κορυφή της λίστας του για ενίσχυση στα εξτρέμ τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «10» από την Κύπρο ο Ρόκα αναμένεται να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Ισπανού εξτρέμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους πράσινους έως το 2023. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Αϊτόρ και μάλιστα ήταν εκείνος που έκανε τις διαπραγματεύσεις πέρσι το καλοκαίρι και κατάφερε να υλοποιήσει μια δύσκολη μεταγραφή όπως είχαν διαμορφωθεί τα δεδομένα.

Έχει εξαιρετική σχέση με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ τη σεζόν που πέρασε να γίνει απαραίτητος στον Παναθηναϊκό, παρά τη δεδομένη ποιότητα που διαθέτει. Ο Αϊτόρ είχε συνολικά 24 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πλην όμως στις περισσότερες παρουσίες του ερχόταν από τον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ