aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόταση της Νάπολι για Ντένις Σουάρεθ

Πρόταση της Νάπολι για Ντένις Σουάρεθ

Πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να έχει καταθέσει η Νάπολι στην Μπαρσελόνα για την απόκτηση του Ντένις Σουάρεθ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει δημοσίευμα της Mundo Deportivo. Ο 23χρονος ο οποίος μεταγράφηκε στους Καταλανούς το 2016 από τη Βιγιαρεάλ (3.5 εκατομμυρία ευρώ) δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για την επόμενη χρονιά και λογίζεται μόνο ως εναλλακτική λύση.

Το γεγονός αυτό ανοίγει το δρόμο στους Ναπολιτάνους, ώστε κάνουν δικό τους τον Ισπανό μέσο, από τη στιγμή που στη Βαρκελώνη δε θα έλεγαν σε καμία περίπτωση «όχι» στη πώλησή του με τους κατάλληλους οικονομικούς όρους. Ο Σουάρεθ που κατέγραψε 36 συμμετοχές πέρσι και πέτυχε 3 τέρματα, έχει συμβόλαιο το οποίο λήγει το 2020 με τη ρήτρα αποδέσμευσής του να αγγίζει τα 50 εκατομμυρία ευρώ.  Στο Σαν Πάολο, παρόλο που λέγεται πως ο παίκτης έχει απορρίψει ήδη τη προοπτική του να αγωνιστεί στην Ιταλία, θεωρούν ότι είναι αρκετά πιθανό να τον πείσουν να αλλάξει γνώμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ