aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόταση της Λίβερπουλ στη Λιντς για Ραφίνια

Πρόταση της Λίβερπουλ στη Λιντς για Ραφίνια

Η φετινή χρονιά δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη για την Λίβερπουλ, καθώς δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά ούτε και να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο. Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ και οι συνεργάτες του έχουν σηκώσει μανίκια και δουλεύουν για την επόμενη ημέρα στους «reds».

Οι μεταγραφικοί στόχοι που εξετάζονται είναι αρκετοί, με έναν εξ αυτών να είναι ο Ραφίνια. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ της Λιντς έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τα «παγώνια», μετρώντας 6 γκολ και 9 ασίστ σε 30 αγώνες, με την Λίβερπουλ να τον έχει βάλει στο στόχαστρο.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το «Sports Illustrated» η Λίβερπουλ έχει καταθέσει ήδη πρόταση στην Λιντς, ύψους 35 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση του Ραφίνια, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Ο Ραφίνια ξεκίνησε την καριέρα του από την Αβαΐ, μετακόμισε στη συνέχεια στην Γκιμαράες και πέρασε επίσης από Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Ρεν, πριν αποκτηθεί με 19 εκατ. ευρώ από τη Λιντς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ