aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόταση της Γιουβέντους για τον Ζαπάτα!

Πρόταση της Γιουβέντους για τον Ζαπάτα!

Τον αντικαταστάτη του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, αναζητά η Γιουβέντους!

Ο Αλεξάντερ Λακαζέτ είναι ένας στόχος, ωστόσο η Άρσεναλ αξιώνει ένα ποσό άνω των 50 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, όπως και η Γουλβς για τον Ραούλ Χιμένες. Την ίδια ώρα, πάντως, οι άνθρωποι της Μεγάλης Κυρίας δεν… ξεχνάνε την εγχώρια αγορά και ρίχνει ματιές σε αυτή.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «corriere dello sport», η Γιουβέντους φέρεται να έχει κάνει πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ στην Αταλάντα για την απόκτηση του Ντουβάν Ζαπάτα. Ο έμπειρος φορ από την Κολομβία διανύει ακόμη μία εξαιρετική σεζόν με την Αταλάντα, έχοντας 17 τέρματα και αποτελεί μαζί με τον Λουίς Μουριέλ σημείο αναφοράς στην επίθεση των «μπεργκαμάσκι».

Ωστόσο, η Αταλάντα δεν δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει τον 29χρονο επιθετικό με λιγότερα από 50 εκατ. ευρώ, κάτι που… δυσκολεύει το έργο των «μπιανκονέρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ