aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόταση της Αρσεναλ στον Φόρσμπεργκ

Πρόταση της Αρσεναλ στον Φόρσμπεργκ

Η Αρσεναλ θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του Εμιλ Φόρσμπεργκ από τη Λειψία. Αυτό αποκαλύπτει σήμερα η βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror» και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η ομάδα του Λονδίνου σκοπεύει να δαπανήσει περίπου 27 εκατ. ευρώ για ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του.

O Σουηδός διεθνής φορ έχει εντυπωσιάσει φέτος στην μπουντεσλίγκα, μετρώντας οκτώ τέρματα σε 22 εμφανίσεις πρωταθλήματος. Να σημειωθεί πως πρόσφατα ο Φόσμπεργκ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Λειψία, επεκτείνοντας κατά ένα χρόνο τη συνεργασία του με το γερμανικό σύλλογο.

Ο 25χρονος διεθνής Σουηδός μέσος δεσμεύεται πλέον ως το 2022 με την ομάδα-έκπληξη της φετινής σεζόν στην μπουντεσλίγκα, με το νέο συμβόλαιο να του αποφέρει σαφώς αυξημένες αποδοχές, αλλά και «τσιμπημένη» ρήτρα αποδέσμευσης, καθώς ο Φόσμπεργκ βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» κι άλλων μεγάλων ομάδων, όπως η Γιουβέντους και η Λίβερπουλ.

Μάλιστα, ο 25χρονος άσος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου, που ξεπέρασε το όριο των 3 εκατ. ευρώ στις ετήσιες αποδοχές του, καθώς έως τώρα λάμβανε 2.7 εκατ. ευρώ. O Σουηδός μέσος ανήκει στην ομάδα της Σαξονίας από το καλοκαίρι του 2015, όταν και αποκτήθηκε έναντι 3.7 εκατ. ευρώ από τη Μάλμε. Φέτος είναι το φαβορί για να πάρει τον τίτλο του καλύτερου ξένου παίκτη της σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ