aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πρόταση σε Κορέια, αν ο Πουρσαϊτίδης πει όχι…»

«Πρόταση σε Κορέια, αν ο Πουρσαϊτίδης πει όχι…»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας ο Σάββας Πουρσαϊτίδης εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκυδίδης μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» στη Cytavision. Ο κ. Θουκυδίδης αποκάλυψε πως έγινε πρόταση ανανέωσης προ ημερών στον Κορέια και αναμένεται η απάντησή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ξεκινήσαμε τη χρονιά χωρίς τον στόχο της εξάδας. Αν τον πετυχαίναμε θα ήμασταν ικανοποιημένοι. Δεν μπορώ να πω πως είμαστε εκτός στόχων στο πρωτάθλημα. Είμαστε εντός στόχων. Βλέπουμε τον επαναληπτικό με την Ανόρθωση για το κύπελλο και θα διεκδικήσουμε τη πρόκριση. Είμαι σίγουρος πως με τη συμπαράσταση του κόσμου μας και με μια καλή απόδοση θα τα καταφέρουμε».

Για το μέλλον του Σάββα Πουρσαϊτίδη και αν υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες: «Πρέπει να πω ότι μέχρι τώρα η συνεργασία μας είναι πολύ καλή. Ήρθε σε μια δύσκολη εποχή και κάτω από μεγάλη πίεση έδειξε ότι είχε δυνάμεις. Μας βοήθησε πάρα πολύ. Δεν καθίσαμε να μιλήσουμε ακόμη για το μέλλον. Είπαμε να ξεκαθαρίσουν τα αγωνιστικά και μετά. Νιώθω ότι έχουμε όλο τον απαιτούμενο χρόνο να μιλήσουμε σοβαρά. Υπάρχει αλληλοσεβασμός. Καλή επικοινωνία με στόχο να τα βρούμε. Και ελπίζω να τα βρούμε».

Στο μυαλό του Σάββα είναι να παραμείνει στη Νέα Σαλαμίνα; «Θα μας πει ο ίδιος πως νιώθει. Δεν έχουμε μιλήσει. Θα κάτσουμε να κουβεντιάσουμε. Αν μας πει ότι θέλει να πάει κάπου αλλού είναι σεβαστό. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με τον Σάββα. Αυτό είναι μια προσωπική θέση. Αν πει ναι, τα πράγματα θα είναι πιο απλά. Αν πει όχι τότε θα είναι πιο δύσκολα. Αν πιάσουμε το Κύπελλο θα θέλει να φύγει ο Σάββας; Δεν νομίζω. Θα πάμε Ευρώπη χωρίς τον Σάββα; (γέλια)».

Υπάρχει ενδιαφέρον για τους Κορέια και Ελουντού; «Υπήρξε το επίσημο ενδιαφέρον της Ομόνοιας το καλοκαίρι για τον Κορέια. Κάναμε πρόταση στον Κορέια πριν 15 μέρες για ανανέωση και μας ζήτησε μερικές μέρες για να πάρει την απόφασή του. Είναι καλός χαρακτήρας και πιστεύω θα έρθει να μας ενημερώσει. Από την στιγμή που το συμβόλαιο τους λήγει στο τέλος της σεζόν δεν χρειάζεται κάποιος να μας προσεγγίσει, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουμε μάθει κάτι».

Αν υπάρχει ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων: «Δεν τέθηκε θέμα προς συζήτηση. Δεν ξέρω από που βγήκε αυτό. Ποτέ δεν συζητήθηκε στην Γενική Συνέλευση. Δεν νιώθω πως είναι εύκολο να αλλάξει το σύστημα με 12 ομάδα. Έχουμε άλλα σοβαρότερα προβλήματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ