aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόταση σε Γάλλο και Γερμανό μέσο

Πρόταση σε Γάλλο και Γερμανό μέσο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο ψάξιμο για δύο ακόμη παίκτες βρίσκεται ο Ρόνι Λέβι. Ψάχνεται για ένα «οκτάρι» και έναν ακραίο επιθετικό. Μάλιστα, φαίνεται ότι έχουν προχωρήσει πολύ οι επαφές και για τις δύο αυτές κινήσεις ενίσχυσης, μιας και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Ανόρθωση έχει ήδη καταθέσει πρόταση σε ένα Γάλλο και ένα Γερμανό μέσο.

Όποιος απαντήσει πρώτος θετικά, θα πάρει και το αεροπλάνο για να ενσωματωθεί στην ομάδα. Αυτό δείχνει ότι στην «Κυρία» προσπαθούν να ολοκληρώσουν το μετεγγραφικό σχεδιασμό όσο γίνεται πιο γρήγορα. Δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο, όταν η αποστολή επιστρέψει στην Κύπρο να αποκτηθεί και μέσος και ακραίος επιθετικός. Πάντως είναι πολύ πιθανό να προκύψουν νεότερα ακόμη και εντός της ημέρας.

Στη λίστα με τους ακραίους επιθετικούς έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις και μέσα στα επόμενα 24ωρα, ο στόχος των κυανόλευκων είναι να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Για την ώρα δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα αλλά υπάρχουν προχωρημένες επαφές και για τις δύο θέσεις που ψάχνεται η Ανόρθωση και ανά πάσαν στιγμή μπορεί να προκύψουν νεότερα ή και υπογραφές συμβολαίων.

Σήμερα η Ανόρθωση δίνει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι σε βουλγαρικό έδαφος με αντίπαλο την Πέλιστερ από τα Σκόπια. Ο Ισραηλινός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει κάποια πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Συνολικά η Ανόρθωση θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια στη Βουλγαρία και μέσα από αυτά θα διαφανεί σε πιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται. Όσοι παρακολουθούν από κοντά την προετοιμασία έχουν να πουν τα καλύτερα για τη δουλειά που γίνεται και εκφράστηκε η εκτίμηση ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος η «Κυρία» θα είναι πανέτοιμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ