aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πρόταση έγινε μόνο στον Αρούς»

«Πρόταση έγινε μόνο στον Αρούς»

Ξεκαθάρισε το σκηνικό γύρω από τις επαφές της Ανόρθωσης με τους ποδοσφαιριστές των οποίων εκπνέουν τα συμβόλαια ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας».

Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision στο τέλος του αγώνα με την Ομόνοια ο Σάββας Πηλακούτας ανέφερε πως μόνο στον Αρούς κατατέθηκε, μέχρι στιγμής, πρόταση γι’ ανανέωση συμβολαίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Το θέλαμε πολύ γιατί δεν είχαμε σημειώσει νίκη εντός έδρας και το οφείλαμε στον κόσμο για να παρουσιάσουμε καλό ποδόσφαιρο και τη νίκη. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα τέρματα, στο τέλος αγχωθήκαμε και δώσαμε την ευκαιρία στην Ομόνοια να μειώσει. Μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα από ότι δείχνει στο τελικό σκορ. Σίγουρα τα τελευταία λεπτά δεν άρεσαν στον Ρόνι Λέβι και θα προσπαθήσει να το διορθώσει για το μέλλον. Τερματίζουμε στην τρίτη θέση και αρχίζουμε κτίσιμο για τη νέα χρονιά».

Διαβάστε επίσης: «Καρφιά» Φρέντμπεργκ: «Είναι ενοχλητικό αυτό με τους διαιτητές…»

Για τις επαφές της διοίκησης για ανανεώσεις συμβολαίων: «Έγινε πρόταση στον Αρούς, δεν έγινε σε άλλον παίκτη, αλλά αναμένεται αυτό να γίνει. Από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας θα μπούμε σε ουσιαστικές συζητήσεις. Ο προγραμματισμός έχει αρχίσει και μέσα στον επόμενο μήνα θα έχουμε περισσότερες εξελίξεις για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, θα ανανεώσουν ή θα αποκτηθούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ