aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόταση από το Κατάρ έχει ο Λούκας Βάθκεθ

Πρόταση από το Κατάρ έχει ο Λούκας Βάθκεθ

Εξαιρετική πρόταση από ομάδα του Κατάρ έχει στα χέρια του ο Λούκας Βάθκεθ. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει πολύ προσεκτικά αυτή την προσφορά και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειές του.

Η ομάδα που έχει καταθέσει την πρόταση δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο δεν θεωρείται διόλου απίθανο να γίνει η μεταγραφή. Οι απαιτήσεις της Ρεάλ για τον παίκτη δεν είναι πολύ υψηλές , καθώς το συμβόλαιο του Ισπανού με τους «μερένχες» λήγει τον Ιούνιο του 2021. Συν τοις άλλοις, ο παίκτης έχει περάσει σχεδόν όλη την καριέρα του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και είναι ένας «πιστός στρατιώτης» της «βασίλισσας». Συνεπώς, οι Μαδριλένοι θα του δώσουν την ευκαιρία να αποφασίσει για το μέλλον του και δεν θα σταθούν εμπόδιο αν αποφασίσει να φύγει.

Η περυσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με τη Ρεάλ πρωταθλήτρια Ισπανίας, όμως ο 29χρονος παίκτης δεν είχε ενεργό ρόλο στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Είχε μόλις 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και τις περισσότερες ως αλλαγή. Παρόλα αυτά, είναι μια αξιόπιστη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας της Ρεάλ, ενώ μπορεί να παίξει κι ως δεξί χαφ. Αυτή η ικανότητά του να παίζει σε δυο θέσεις τον καθιστά ένα πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια του Γάλλου προπονητή.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο παίκτης θα πάρει την απόφασή του τις προσεχείς μέρες και η Ρεάλ θα τη σεβαστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ