aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτα πρόκριση και μετά οι προσθήκες

Πρώτα πρόκριση και μετά οι προσθήκες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από τη μια σκέφτονται τις προσθήκες που επιβάλλεται να γίνουν για να είναι πλήρης η ομάδα τους στη νέα σεζόν και από την άλλη νοιάζονται για το πώς θα παρουσιαστεί στις διπλές αναμετρήσεις με τη Στούμπρας. Οι ανακοινώσεις που αφορούν τις μετεγγραφές και οι οποίες θα δώσουν περισσότερη δυναμική στην ομάδα, στην προσπάθεια για διάκριση σε Κύπρο και Ευρώπη καθυστερούν, όμως αυτό δεν έχει τόση μεγάλη σημασία, όσο το να προκριθούν σε βάρος των Λιθουανών.

Αυτό είναι προς το παρόν που απασχολεί τους δευτεραθλητές.  Έτσι και αλλιώς αυτοί που θα αγωνιστούν την ερχόμενη Πέμπτη στο πρώτο παιχνίδι, είναι αυτοί που είχαν λάβει μέρος στην προετοιμασία στην Αυστρία. Δεν αλλάζει δηλαδή κάτι σε σχέση με αυτούς που είχαν χρησιμοποιηθεί στα φιλικά. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, όπως το ξεκαθαρίσαμε και στο χθεσινό μας ρεπορτάζ έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον εκτός έδρας αγώνα με τη Στούμπρας. Δεν υπολογίζει τον Ζελάγια, ενώ μέχρι την αναχώρηση στη Λιθουανία θα ξεκαθαρίσει και το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ρομπέρζ, κατά πόσο θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει, όμως αν δεν είναι έτοιμος δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του ο Κύπριος τεχνικός. Υπάρχει η έτοιμη λύση με τη μετακίνηση του Χάμπου Κυριάκου στο κέντρο της άμυνας.

Η επιστροφή του Κύπριου διεθνούς λύνει τα χέρια του Αυγουστή, καθώς μπορεί να τον χρησιμοποιήσει σε δυο τρεις θέσεις. Ο τεχνικός των κυανόλευκων μετά από την παρουσία του στον πάγκο του Απόλλωνα  σε μισό πρωτάθλημα (2016/17) και στο περσινό (2017/18) γνωρίζει πολύ καλύτερα τι πρέπει να κάνει για να παραμείνει στο προσκήνιο η ομάδα του διεκδικώντας όλους τους τίτλους, αλλά και για να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, η προσοχή θα είναι στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Το πρωτάθλημα αργεί, έχουν χρόνο να σκεφτούν σε αντίθεση με την Ευρώπη, η οποία σε λιγότερο από μία εβδομάδα ανοίγει τις πύλες της. Οι κυανόλευκοι έχουν ένα σερί με καλές επιδόσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, με τρεις παρουσίες στην Ευρώπη και αν και πιο δύσκολη φέτος η αποστολή θα κυνηγήσουν την τέταρτη παρουσία τους, που θα σημαίνει πολλά, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ