aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά η ΑΕΛ», λένε στη Νέα Σαλαμίνα

«Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά η ΑΕΛ», λένε στη Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

«Πρώτα το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη (σ.σ. Μακάρειο / 19:00) και μετά η ΑΕΛ». Αυτό υποστηρίζουν στη Νέα Σαλαμίνα, ασχέτως αν το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός στον οποίο οι ερυθρόλευκοι θέλουν να προχωρήσουν όσο μπορούν πιο μακριά μπορούν και το μεθαυριανό πρώτο ματς με τους μαυροπράσινους στο πλαίσιο της β’ φάσης, είναι το μοναδικό που έχουν στο μυαλό τους από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, μίλησε στο «Goal» και αρχικά αναφέρθηκε στην ήττα από τον Ερμή. «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Κάποια ματς τα οποία αντιμετωπίζαμε σαν τελικούς τα κερδίσουμε. Στο παιχνίδι με τον Ερμή δεν ήλθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα εξασφάλισε και μαθηματικά τον πρώτο της στόχο που ήταν η αποφυγή της απευθείας διαβάθμισης. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά κέρδισε η ομάδα που κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου που τέλειωσε το παιχνίδι, είμαστε συγκεντρωμένοι στη συνέχεια και θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στο δύσκολο και βαρύ πρόγραμμα που έρχεται. Καλούμαστε να επαναφέρουμε τους παίκτες για να παρουσιαστεί όπως πρέπει η ομάδα. Έχουμε αγώνα κυπέλλου μεθαύριο με τον Ολυμπιακό και όταν τελειώσει αυτό τότε και μόνο θα σκεφτούμε την ΑΕΛ. Πάμε με κάποια προβλήματα, αλλά όσοι αγωνιστούν θα τα δώσουν όλα».

Όσον αφορά στα αίτια της ήττας από τον Ερμή, είπε: «Καθαρά από αστοχία. Ήμασταν καλύτεροι, ελέγχαμε απόλυτα το ματς ειδικά στο πρώτο μέρος, είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε από το πρώτο ημίχρονο. Κινδυνέψαμε μόνο από μία στατική φάση και δεχτήκαμε το γκολ. Ο Ερμής στην επανάληψη κράτησε μπάλα αλλά δεν κινδυνέψαμε, και από μία αδράνεια στην άμυνα χάσαμε. Η κούραση και κάποιοι μυϊκοί τραυματισμοί επίσης έπαιξαν ρόλο. Μικρύναμε το ρόστερ αποδεσμεύσαμε εννέα παίκτες και ρισκάραμε μ’ αυτό, αλλά ως επί το πλείστον ήταν παίκτες που δεν μπορούσαν να προσφέρουν. Χρειάζεται σωστή διαχείριση του ρόστερ, έχουμε και νεαρούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και τους θέλουμε όλους υγιείς, παρά και μυϊκά προβλήματα που έχουμε. Καλούμαστε να δούμε τα λάθη μας να τα διορθώνουμε και να αποφεύγουμε τα όποια λάθη γίνονται σε προηγούμενους αγώνες για να βελτιωνόμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ