aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτα με τον Εθνικό και μετά η τελική πρόβα

Πρώτα με τον Εθνικό και μετά η τελική πρόβα

Τον προγραμματισμό δύο φιλικών αγώνων εντός της τρέχουσας εβδομάδας, συνεχίζει να επιδιώκει η Ανόρθωση. Με βάση τα χθεσινά δεδομένα, το ραντεβού με τον Εθνικό Άχνας συζητήθηκε για να διεξαχθεί αύριο, χωρίς να είχε αποφασιστεί ή ανακοινωθεί η έδρα που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση.

Παράλληλα συνεχίζονται οι ενέργειες για την εξεύρεση ενός σαφώς πιο ισχυρού αντιπάλου, με πρόθεση να φιλοξενηθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» προς το τέλος της εβδομάδας, σε παιχνίδι που θα αποτελέσει την τελική πρόβα της «Κυρίας» ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος είναι ένας από τους συλλόγους με τους οποίους έγινε επαφή, χωρίς, μέχρι χθες, να είχε γνωστοποιηθεί αν είναι εφικτή η κάθοδος του στην Κύπρο.

Όποιος κι αν θα είναι τελικά ο αντίπαλος στην πρόβα τζενεράλε, στο πλευρό της ομάδας της Αμμοχώστου αναμένεται να βρεθεί μαζικά ο κόσμος της, που ανυπομονεί για την εικόνα της δουλειάς του Ρόνι Λέβι και των ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ