aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροσθήκες, αποχωρήσεις, Γκιέ Γκιέ-Πίεχ

Προσθήκες, αποχωρήσεις, Γκιέ Γκιέ-Πίεχ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι δύο πρώτες προσθήκες των Ζελάγια, Χατζηβασίλη και όσες θα ακολουθήσουν θα γεμίσουν την ομάδα εκεί που διαπιστώθηκαν κενά ή αδυναμίες. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη τι θα γίνει με τους Γκιέ Γκιέ και Πίεχ.

Ο πρώτος έχει το πρόβλημα με την υγεία του, αλλά στον Απόλλωνα ελπίζουν πως θα τον έχουν μαζί τους και στη νέα σεζόν. Για τον Πολωνό, αυτό που μπορεί να λεχθεί είναι πως έχει υψηλό κασέ. Αν πει το «ναι» στη μείωση των απολαβών που θα του προταθεί, ίσως τον δούμε και στη νέα σεζόν στα κυανόλευκα.

Θα αποχωρήσουν οι Σεμέδο, Γκόμες και Σέρζιο. Μέχρι τις 19 Ιουνίου που θα πληροφορηθούν οι κυανόλευκοι τον πρώτο αντίπαλό τους στην Ευρώπη, το πιθανότερο είναι πως δεν θα υπάρχουν εκκρεμότητες. Μια μέρα προηγουμένως, στις 18 Ιουνίου, θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Πρώτο στη λίστα είναι το προπονητικό κέντρο στην Ουγγαρία στο οποίο έγινε πέρσι το βασικό σκέλος της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ