aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροσπάθεια χρηματισμού των διαιτητών από τον Ολυμπιακό καταγγέλλει ο Γιαννακόπουλος!

Προσπάθεια χρηματισμού των διαιτητών από τον Ολυμπιακό καταγγέλλει ο Γιαννακόπουλος!

Σε μία βαριά καταγγελία προέβη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και αυτό έχει να κάνει με τη λεκτική επίθεση στους διαιτητές κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ περίμενε τους ρέφερι έξω από τα αποδυτήριά τους και είπε πως οι «ερυθρόλευκοι» έταξαν ένα συγκεκριμένο ποσό στον Ιταλό Πατέρνικο και τον Πολωνό Ζαμοΐσκι, προκειμένου να μεροληπτήσουν υπέρ τους στο ΟΑΚΑ. Άρα, αυτό σημαίνει πως έγινε λάθος μετάφραση στα λεγόμενά του στο φύλλο αγώνα.

«Όταν τελείωσε το δεύτερο δεκάλεπτο, ο ιδιοκτήτης της γηπεδούχου ομάδας (κ. Γιαννακόπουλος) μας περίμενε μέσα και μας είπε: “Ξέρουμε τα πάντα -πολλές φορές- ξέρουμε ότι ποντάρετε 20.000, 20.000 ο Πολωνός, 20.000 ο Ιταλός – πολλές φορές- μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα στείλουμε τα πάντα στον Μπερτομέου και τον Στόουκς”», αναφερόταν επί λέξει στο φύλλο αγώνα. 

Ωστόσο, από την «πράσινη» ΚΑΕ διευκρινίζεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε στους ρέφερι: «Ξέρουμε ότι από τον Ολυμπιακό έχουν τάξει 20 χιλιάδες στον Ιταλό και στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα πω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Γνωρίζουμε ότι έφυγε ο Λιβιεράτος, αλλά γνωρίζουμε ποιος είναι ο αντικαταστάτης του γι’ αυτές τις δουλειές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ