aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροσωρινή απόφαση για επανεκκίνηση στα μέσα Ιουνίου στην Τουρκία

Προσωρινή απόφαση για επανεκκίνηση στα μέσα Ιουνίου στην Τουρκία

Η Τουρκία σχεδιάζει την επανεκκίνηση της Super Lig στα μέσα Ιουνίου, με τους εναπομείναντες αγώνες να διεξάγονται χωρίς θεατές, όπως αναφέρουν σε σημερινά ρεπορτάζ τους κρατικά Μέσα Ενημέρωσης.

Τα τουρκικά πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ, τα οποία αρχικά… αψηφούσαν τον κορωνοϊό και συνέχιζαν να διεξάγονται, τέθηκαν τελικά σε αναστολή στις 17 Μαρτίου λόγω της πανδημίας μετά από διεθνή και εγχώρια πίεση που δέχθηκε η Άγκυρα!

Ωστόσο, φαίνεται πως, τουλάχιστον στην περίπτωση του ποδοσφαίρου, θα υπάρξει επανέναρξη. «Έχουμε προσωρινή απόφαση να ξεκινήσουμε τους αγώνες της Super League στις 12-14 Ιουνίου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των τουρκικών συλλόγων, Μεχμέτ Σεπίλ, στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό TRT Haber.

Και πρόσθεσε: «Το βασικό σενάριο είναι οι αγώνες της Super League και του Τουρκικού Κυπέλλου να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 26 Ιουλίου και μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς θεατές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ