aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροσοχή στον… ενθουσιασμό της πρωτάρας!

Προσοχή στον… ενθουσιασμό της πρωτάρας!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα μετρούν αντίστροφα για τον πρώτο επίσημο αγώνα στη νέα σεζόν. Οι κυανόλευκοι μετά από μία κοπιαστική προετοιμασία και τέσσερα φιλικά, ετοιμάζονται για τον εκτός έδρας αγώνα με την Σρούμπρας. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει καταλήξει στο σχήμα και στους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Ρομπέρζ είναι τραυματίας, όμως έχουν υποχωρήσει κάπως οι πόνοι στο πέλμα του ποδιού του και πιθανόν να προλάβει. Αν δεν είναι έτοιμος, τότε τις δύο θέσεις στα στόπερ θα καλύψουν ο Γιούστε και Χ. Κυριάκου. Ερωτηματικό αποτελεί και ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα καλύψει τη θέση πίσω από τον Μάγκλιτσα (ένας εκ των Παπουλή – Μάρκοβιτς).

Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση για να ξεπεραστεί το εμπόδιο των Λιθουανών. Η Σρούμπρας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη και διακατέχεται από ενθουσιασμό, όμως οι δυνατότητες της είναι περιορισμένες και αν ο Απόλλωνας αποδώσει σωστά, μπορεί να καθαρίσει την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα.

«Θα δώσουμε τον πρώτο μας αγώνα με σεβασμό. Στο ποδόσφαιρο αν δεν είσαι σοβαρός, μπορεί να πάθεις ζημιά. Δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο», δήλωσε στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου, όταν ρωτήθηκε σχετικά. Η αποστολή για τη Λιθουανία θα αναχωρήσει το βράδυ της Τρίτης (10/7), ενώ η διοίκηση αναχωρεί την επόμενη. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20:00 την ερχόμενη Πέμπτη και μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή θα επιτρέψει στην Κύπρο.

Στόχος λοιπόν είναι η πρόκριση και την ίδια ώρα η ολοκλήρωση των μετεγγραφικών εκκρεμοτήτων (θα γίνουν άλλες δυο-τρεις μετεγγραφές). Πέραν του Μπρου, δεν έγινε άλλη κίνηση, όμως οι Χ. Κυριάκου και Καρώ, μπορούν να θεωρηθούν σαν «νέες μετεγγραφές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ