aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροσήλωση στο παιχνίδι με τον Ερμή

Προσήλωση στο παιχνίδι με τον Ερμή

Εξαιρετικά σημαντικό από κάθε άποψη είναι για την Ανόρθωση το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ερμή. Η «Κυρία» θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει ζωντανή στην κούρσα για την εξάδα και να συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλους για τον στόχο που της έχει απομείνει στο πρωτάθλημα. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι δίχως αμφιβολία πολύ καλύτερο.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου έχει φέρει χαμόγελα και οι κυανόλευκοι αισιοδοξούν ότι έρχονται καλύτερες μέρες σε όλα τα επίπεδα. Ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τον Ερμή, η Ανόρθωση έχει να αντιμετωπίσει δύο πολύ σημαντικές απουσίες. Πρόκειται για τους τιμωρημένους Καλντερόν και Καρλίτος.

Επίσης, μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει αν ο Καμπρέρα θα βρίσκεται στην αποστολή. Προβλήματα σημαντικά, για ένα μικρό ρόστερ όπως αυτό της Ανόρθωσης. Είναι σίγουρο ότι ο Γκάμπριελ θα επανέλθει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Κολούνγκα θα πάρει φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ