aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροσηλωμένοι στο ντέρμπι

Προσηλωμένοι στο ντέρμπι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η αναμέτρηση με τον Ερμή ανήκει στο παρελθόν γα την Ανόρθωση. Οι παίκτες του Ρόνι Λέβι κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν και πλέον η προσοχή τους στρέφεται στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη φορμαρισμένη ΑΕΛ. Μία αναμέτρηση με ξεχωριστό ενδιαφέρον μιας και η ομάδα της Αμμοχώστου αν καταφέρει και κερδίσει θα τερματίσει στην πρώτη θέση με το τέλος του πρώτου γύρου και θα πάρει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Βέβαια κανείς δεν ασχολείται σοβαρά με άτυπους τίτλους και γι’ αυτό στην «Κυρία» είναι προσηλωμένοι αποκλειστικά στο πώς θα μπορέσουν να πάρουν το τρίποντο για να διατηρηθούν στην κορυφή. Η ΑΕΛ έχει αποδείξει ότι είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία. Στοιχεία τα οποία διαθέτει και η Ανόρθωση κι αυτό είναι κάτι που θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για να διαπιστώσουμε πώς θα αντιδράσουν στο γήπεδο οι παίκτες του Λέβι και πώς θα προσεγγίσουν την αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ