aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροσφέρουν... χρυσάφι για τον Τέρι

Προσφέρουν… χρυσάφι για τον Τέρι

Στο στόχαστρο της Guangzhou Evergrande φαίνεται να βρίσκεται ο Τζον Τέρι. Σύμφωνα με την “Dailymail” ο σύλλογος απ’ την Κίνα επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον έμπειρο αμυντικό το προσεχές καλοκαίρι.

Βέβαια, οι ιθύνοντες στηρίζουν πολλά στον προπονητή της ομάδας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος θα προσπαθήσει να πείσει τον Τέρι να εγκαταλείψει την Αγγλία και να μεταβεί στην Ασία για μια καινούρια εμπειρία.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο κινέζικος σύλλογος είναι διατεθειμένος να προσφέρει στον Τέρι συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 9 εκ. ευρώ τον χρόνο. O 35χρονος έχει αγωνιστεί μόλις πέντε φορές τη φετινή σεζόν στην Premier League, μιας κι ο τραυματισμός του τον κράτησε για αρκετό διάστημα εκτός γηπέδων.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο έμπειρος αμυντικός έχει ξεκινήσει να διαβάζει εντατικά για τα σεμινάρια προπονητικής, προκειμένου ν’ αποκτήσει το δίπλωμα της UEFA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ