aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροσέγγισε Καβάνι η Γιουβέντους

Προσέγγισε Καβάνι η Γιουβέντους

Κρούση στον Έντινσον Καβάνι έκανε η Γιουβέντους, όπως αναφέρει το Sky Sport Italia, μετά τα εμπόδια που συνάντησε στην προσπάθεια να αποκτήσει έναν εκ των Λουίς Σουάρες ή Έντιν Τζέκο για να αντικαταστήσει τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Θα ήταν μία θαυμάσια μετακίνηση για τον Ουρουγουανό διεθνή, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς έληξε το συμβόλαιό του.

Ο πρώην επιθετικός των Παλέρμο και Νάπολι βρέθηκε μία ανάσα από την Μπενφίκα, η οποία έκανε πίσω, διότι έκρινε υπερβολικές τις απαιτήσεις του.

Όπως ο Σουάρες της Μπαρτσελόνα, έτσι και ο Καβάνι είναι από την Ουρουγουάη και έχουν την ίδια ηλικία, καθώς και οι δύο έγιναν 33 ετών τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο αντίστοιχα.

Ενώ ο Σουάρες θα χρειαστεί να διαπραγματευτεί την έξοδό του από την Μπαρτσελόνα και να πάρει ευρωπαϊκό διαβατήριο, για να μην καταλαμβάνει θέση ξένου στην ομάδα, ο Καβάνι έχει ήδη ιταλικό.

Παρ’ όλα αυτά, ρεπορτάζ από τη Βραζιλία αναφέρουν με σιγουριά ότι ο Καβάνι θα υπογράψει στην Γκρέμιο.

Ο Τζέκο είναι αρκετά δύσπιστος στην ιδέα να αφήσει τη Ρόμα για τη Γιουβέντους ή την Ίντερ, έτσι με την έναρξη της νέας σεζόν να είναι προ των πυλών, ο Καβάνι μοιάζει να είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή για τους «μπιανκονέρι».

Ο τελευταίος μετράει ήδη 213 συμμετοχές στη Serie A, ενώ έχει σκοράρει 112 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ