aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροσέφυγε επίσημα η Σίτι στο CAS!

Προσέφυγε επίσημα η Σίτι στο CAS!

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πλέον προσφύγει με κάθε επισημότητα στο CAS έχοντας συγκεντρώσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στην προσπάθεια που κάνει να δικαιωθεί κόντρα στην UEFA μετά τον διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Λίγες ώρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ επισημοποιήθηκε η προσφυγή της Μάντσεστερ Σίτι στο CAS για την ανατροπή της απόφασης της UEFA που τιμώρησε το αγγλικό κλαμπ με διετή αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της.

Οι παραβάσεις στους κανονισμούς του Financial Fair Play είναι η αιτία που η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε μια τόσο αποφασιστική κίνηση με μηδενική ανοχή, ωστόσο, από τη Σίτι ισχυρίζονται πως… καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης κατατέθηκε η προσφυγή με κάθε επισημότητα στο CAS και πλέον θα υπάρξει αναμονή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να μπει ένα οριστικό τέλος στην υπόθεση, πιθανότατα μέχρι το καλοκαίρι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ