aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροσεχώς «Μπίδης» και τηλεοπτικά

Προσεχώς «Μπίδης» και τηλεοπτικά

Εξελίξεις στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, που ενδιαφέρει την Ανόρθωση, αναμένεται να έχουμε τις επόμενες μέρες. Ο χρόνος πιέζει μιας και στις 31 Αυγούστου ολοκληρώνεται η μετεγγραφική περίοδος και μέχρι τότε το θέμα θα ξεκαθαρίσει.

Μετά και τον χθεσινό ευρωπαϊκό αγώνα της ΑΕΚ, οι επαφές θα εντατικοποιηθούν και θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να μείνει ελεύθερος ο «Μπίδης» από την ομάδα της Λάρνακας για να μετακομίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Λέβι θέλει τον ποδοσφαιριστή αφού πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει. Το θέμα το έχει αναλάβει η διοίκηση.

Απ’ εκεί και πέρα, σχετικά με το τηλεοπτικό σκηνικό, ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση. Ο Ανδρέας Παντελή είναι αυτός που χειρίζεται το θέμα. Στην Ανόρθωση βάζουν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσουν. Αυτό που βγαίνει από επίσημα χείλη είναι ότι δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του μήνα να αποφασιστεί το πού θα παραχωρήσει τα τηλεοπτικά της δικαιώματα η Ανόρθωση.

Για την ώρα η Cablenet έχει τον πρώτο λόγο, όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι θα γίνει αν δεν πέσουν υπογραφές. Στόχος της Ανόρθωσης είναι να βγει κερδισμένη οικονομικά και να πάρει την καλύτερη πρόταση, που τη δεδομένη στιγμή είναι της Cablenet με περίπου 1,9 εκατομμύριο ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ