aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροσέχει για να έχει η ΑΕΛ

Προσέχει για να έχει η ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Και παρόν και μέλλον! Η ΑΕΛ έχει στόχο την εξασφάλιση εισιτηρίου στο Γιουρόπα Λιγκ, βρίσκεται σε πορεία βολής από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο η μεγάλη επιδίωξη είναι η δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, σε στέρεες βάσεις για να λειτουργεί μόνιμα σε πρωταγωνιστικά επίπεδα. Έτσι, και σε συνδυασμό με τις αποχωρήσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών τα προηγούμενα χρόνια, μα και την πρόσφατη υπόθεση Λαφράνς, έχει τεθεί σε συναγερμό η διοίκηση του συλλόγου της Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας λοιπόν, έχουν αρχίσει επαφές για επέκταση του συμβολαίου του Πρόσεκ, ενώ οι παράγοντες της ΑΕΛ σκέφτονται την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας με τους Ζούνιορ, Γουίλερ, Ζντραφκόσκι, Φιντέλις, Ν. Τεϊσέιρα και Αντάμοβιτς. Παραλλήλως, οι γαλαζοκίτρινοι θα επιδιώξουν να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον Μακρή. Ο Κύπριος επιθετικός αγωνίζεται δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίον δεσμεύεται για ακόμη μία σεζόν (ώς τον Ιούνιο του 2020). Στο τέλος, ωστόσο, αναλόγως με την πορεία και άλλων ποδοσφαιριστών, θα αποφασιστεί ποιοι θα προσεγγιστούν για νέα συμφωνία.

Πρόθεση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, είναι να μην υπάρχουν ανασφάλειες ή εκκρεμότητες με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, που πάνω τους θα κτίσουν καλύτερη ομάδα για τις επόμενες περιόδους. Ακόμη, το τεχνικό επιτελείο παρακολουθεί ποδοσφαιριστές που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί (π.χ. Μάριος Ηλία, Γιάννης Μαύρος). Αν η πρόοδός τους είναι ικανοποιητική θα επιστρέψουν.

Όσο για τον Λαφράνς, έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΛ για επέκταση του συμβολαίου του, ενώ αρνητικός είναι και ο Βοζίνια. Ο τελευταίος είναι και χολωμένος που δεν κατέχει θέση βασικού, με συνέπεια να είναι νωχελικός στις προπονήσεις, κάτι που ανάγκασε την τεχνική ηγεσία να τον αποκλείσει από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Στην ΑΕΛ έχουν μάθει από λάθη και παραλείψεις και πρόθεσή τους είναι να κτίσουν στο υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, που πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία. Με μικρό προϋπολογισμό έχουν καταφέρει πολλά. Κάθε ματς είναι φυσικά και μια ιερή εξέταση, καθώς έχουν να συναγωνιστούν αντιπάλους με πιο ψηλά μισθολόγια, όμως οι γαλαζοκίτρινοι καλά κρατούν με τους δικούς τους υπολογισμούς και τα δικά τους θέλω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ