aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρος ουδέτερη έδρα το Μπενφίκα-Άρσεναλ

Προς ουδέτερη έδρα το Μπενφίκα-Άρσεναλ

Στον «αέρα» βρίσκεται το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού Μπενφίκα-Άρσεναλ, για τη φάση των «32» του Europa League, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 18 Φεβρουαρίου στη Λισαβόνα.

Συγκεκριμένα, η Πορτογαλία βρίσκεται στη «κόκκινη» λίστα της Αγγλίας, όσον αφορά τους νέους ταξιδιωτικούς περιορισμούς στο Νησί, στο γενικότερο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, όσοι έρχονται από τις χώρες αυτές θα είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε καραντίνα δέκα ημερών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως η Άρσεναλ θα έπρεπε να απέχει από κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα, είτε αυτές είναι προπονήσεις είτε είναι αγώνες, για τουλάχιστον δέκα ημέρες μετά την επιστροφή της από την Πορτογαλία.

Το προηγούμενο διάστημα, η UEFA είχε μεριμνήσει για τέτοιου είδους αποφάσεις, αφού μετά τις τροποποιήσεις λόγω της κατάστασης με τον covid-19, επιτρέπει την αλλαγή έδρας ακόμα και χώρας για τη διεξαγωγή αγώνων. Έτσι λοιπόν, η Μπενφίκα, ως τυπικά γηπεδούχος, καλείται να βρει πόλη και γήπεδο ώστε να πραγματοποιηθεί ομαλά και χωρίς απρόοπτα η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ