aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρος δεξιό μπακ και παραμονή Καμαρά

Προς δεξιό μπακ και παραμονή Καμαρά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ρόνι Λέβι έχει προχωρήσει τις διαδικασίες ένταξης δεξιού μπακ στην Ανόρθωση. Ο Ισραηλινός τεχνικός θέλει να είναι όσο γίνεται πιο σίγουρος για τον παίκτη που θα φέρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», μιας και δεν υπάρχει άλλη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας. Επομένως, αυτός που θα έρθει, θα πρέπει να είναι σε καλή αγωνιστική και φυσική κατάσταση, ώστε να μπει αμέσως στην ομάδα και να βοηθήσει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πάφο.

Όπως φαίνεται έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις και μάλιστα έχουν γίνει επαφές με αυτόν στον οποίο δίνει προτεραιότητα για να ενταχθεί στη «Μεγάλη Κυρία». Η προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να κλείσει το θέμα το συντομότερο δυνατόν. Αν είναι αρνητική η απάντηση θα προχωρήσει σε επαφές με τον δεύτερο ποδοσφαιριστή που έχει στην short list. Με την απόκτηση του δεξιού μπακ η Ανόρθωση θα ολοκληρώσει τις τρεις από τις τέσσερις μετεγγραφές που δικαιούται και θα είναι σε θέση να υλοποιήσει άλλη μία.

Αναφορικά με τη θέση που θα γίνει η τέταρτη κίνηση, θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις με τον Καμαρά. Αν η «Μεγάλη Κυρία» αποδεχθεί την πρόταση που έχει από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ίσως πάει για την απόκτηση ακόμη ενός επιθετικού. Αν όχι, θα κοιτάξει να φέρει έναν ακραίο επιθετικό, που θα δώσει μεγαλύτερη ποιότητα και λύσεις στην επίθεση. Για την ώρα φαίνεται ότι ο φορ από τη Γουινέα μάλλον δεν παραχωρείται, έστω και αν η πρόταση για δανεισμό του θα φέρει οικονομικά έσοδα στον σύλλογο της Αμμοχώστου. Οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν στο επόμενο 48ωρο, με το σενάριο να φύγει ο επιθετικός από τη Γουινέα να μη συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Το «όχι» της Ανόρθωσης

Η Αλ Ετιφάγκ και η πρόταση σε δύο πιθανούς αντι-Σιεού!

Έσκασε… πρόταση για τον άσο της Ανόρθωσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ