aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρος απόλυση από την Αγγλία μετά το σκάνδαλο ο Άλαρνταϊς

Προς απόλυση από την Αγγλία μετά το σκάνδαλο ο Άλαρνταϊς

Σε αναζήτηση προπονητή φαίνεται πως θα μπει νωρίς-νωρίς η FA. Κι αυτό γιατί, όπως όλα δείχνουν, ο Σαμ Άλαρνταϊς, θα απολυθεί από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αγγλίας.

Αιτία; Φυσικά οι αποκαλύψεις της Telegraph για τις επαφές του 61χρονου προπονητή με δημοσιογράφους που υποδύονταν εκπροσώπους εταιρείας από την Άπω Ανατολή. Ο Άλαρνταϊς παρουσιάζεται σε μαγνητοσκοπημένο από τον Αύγουστο υλικό να προσφέρεται να δώσει συμβουλές για την αγορά δικαιωμάτων παικτών από εταιρείας, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τις διατάξεις της FIFA και της αγγλικής ομοσπονδίας.

Μάλιστα φερόταν να κανόνιζε να εισπράξει 400.000 λίρες για να ταξιδέψει τέσσερις φορές το χρόνο σε Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ για να δίνει συμβουλές σε συγκεκριμένη εταιρεία για το πώς μπορεί να αγοράσει τα δικαιώματα ποδοσφαιριστών παρακάμπτοντας τους κανόνες.

Σύμφωνα με τους Times, ο πρόεδρος της FA, Γκρεγκ Κλαρκ, και ο εκτελεστικός διευθυντής Μάρτιν Γκλεν είχαν έκτακτη σύσκεψη το πρωί της Τρίτης στο «Γουέμπλεϊ» και προκύπτει έντονη δυσφορία από την πλευρά τους για τα πεπραγμένα του Άλαρνταϊς. Οι δύο άνδρες αναμένεται κάλεσαν τον προπονητή για εξηγήσεις, αλλά εκτός σοβαρού απροόπτου ο Big Sam θα απολυθεί.

Όλα αυτά, λίγες μέρες πριν τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, στις 8 και 11 Οκτωβρίου με Μάλτα (εντός) και Σλοβενία (εκτός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ