aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροπονητής στην Ιντεπεντιέντε, μέσω «WhatsApp»!

Προπονητής στην Ιντεπεντιέντε, μέσω «WhatsApp»!

Η Ιντεπεντιέντε βρήκε προπονητή, μ’ έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο. Ο νέος τεχνικός της, Άριελ Ολάν, έθεσε υποψηφιότητα μέσω «WhatsApp». Αυτή όχι μόνο εξετάστηκε αλλά έγινε και αποδεκτή.

Η Αργεντίνικη ομάδα έμεινε χωρίς προπονητή την περασμένη βδομάδα. Ύστερα από την παραίτηση του Γκάμπι Μιλίτο (πρόκειται για τον αδελφό του πρώην επιθετικού στην Ίντερ), να παραιτηθεί την περασμένη εβδομάδα. Μια από τις υποψηφιότητες για την αντικατάσταση του, είχε μια αξιοπρόσεχτη ιδιαιτερότητα.

Ο Ολάν – πρώην προπονητής στην Ντεφένσα κ’ Τζουστίτσια – αυτοπροτάθηκε με φωνητικό μήνυμα «WhatsApp». Το οποίο έστειλε σε παράγοντα που συνδέεται στενά με τον πρόεδρο της Ιντεπεντιέντε, Ούγκο Μογιάνο. Σ’ αυτό εξέφραζε συναισθηματική δέσμευση με το σύλλογο αλλά και την άποψη του για το τι πρέπει να γίνει:

«Έχω μια συναισθηματική δέσμευση με αυτή την ομάδα, αλλά ξέρω ότι δεν είναι αρκετή. Τα προβλήματα λύνονται με την ικανότητα και τη διαχείριση, και αυτά τα πράγματα μπορώ να της προσφέρω. Ένα μοντέλο ποδοσφαίρου που είναι ένα μείγμα από την άγρια ιστορία της δεκαετίας του εξήντα και της δυναμικής, για να αντισταθμιστελί η έλλειψη ταλέντου, δεδομένου ότι σήμερα δεν υπάρχει στην ομάδα Μποτσίνι ή Μπουρουσάγκα».

Οι απόψεις του, προφανώς, βρήκαν σύμφωνο τον πρόεδρο της Ιντεπεντιέντε. Και έτσι ο Άριελ Ολάν αποτελεί τον νέο προπονητή της Αργεντίνικης ομάδας. Στον ίδιο πάγκο βρισκόταν ως τον περασμένο Μάιο, ενώ έχει διατελέσει και ποδοσφαιριστής της τις περιόδους 1997-2003 και 2011-2012.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ