aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Προπονητής που γουστάρει, παίχτες 21 χρονών αγωνίζονται λες και είναι 33»

«Προπονητής που γουστάρει, παίχτες 21 χρονών αγωνίζονται λες και είναι 33»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Αν αφήνει ικανοποιημένους στην ΑΕΛ ο βαθμός της ισοπαλίας από το ντέρμπι με την Ανόρθωση (1-1): «Πήγαμε για να κερδίσουμε, προσπαθήσαμε το πρώτο ημίχρονο στο οποίο θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλοί, στο δεύτερο δώσαμε μπάλα στον αντίπαλο. Η ισοπαλία πιστεύω ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τα παράπονα της Ανόρθωσης για τη διαιτησία: «Η αλήθεια είναι ότι απολαύσαμε ένα όμορφο ντέρμπι σε ένα ωραίο γήπεδο. Όλο το γήπεδο προσπάθησε και έβαλε πάρα πολλή πίεση στους διαιτητές. Ο τηλεοπτικός φακός δίνει την απάντηση και δεν χρειάζεται να σχολιάσω οτιδήποτε».

Η άποψη της ΑΕΛ για των πρώτο γύρο για την ομάδα: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα για όλο αυτό που βλέπουμε από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μέχρι και σήμερα. Θεωρούμε όμως ότι θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς και ελπίζουμε ότι στον δεύτερο γύρο θα πάρουμε περισσότερους. Μπορούσαμε να είχαμε από 3 μέχρι 5 βαθμούς περισσότερους. Οι στόχοι της ΑΕΛ από την αρχή είναι εντελώς ξεκάθαροι. Η ομάδα πρέπει να είναι μέσα στους πρωταγωνιστές. Ξέρουμε ότι όλοι μαζί θα παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις, τίποτα δεν είναι εύκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα στα παιχνίδια που δεν είναι εύκολα, και το τονίζω αυτό».

Και συνέχισε: «Η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία, παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Είχαμε πρόγραμμα με παγίδες, ειδικά στα τελευταία πέντε παιχνίδια, πετύχαμε τέσσερεις νίκες και με την Ανόρθωση ισοπαλία. Αυτό που έπρεπε να κάνει η ομάδα τα έκανε. Τώρα βλέπουμε το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη. Ο κόσμος αυξάνεται, βλέπει διαφορετικά την ομάδα από ότι στην αρχή του πρωταθλήματος, και αυτό μας χαροποιεί περισσότερο από τα θετικά αποτελέσματα. Το παιχνίδι με τον Άρη σίγουρα θα είναι δύσκολο, δεν θα μας ξεγελάσει το τελευταίο του παιχνίδι».

Για ποδοσφαιριστές που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής και τις μετεγγραφές: «Δεν έχουμε παράπονο για ποδοσφαιριστές στο θέμα απόδοσης. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε την πρόοδο. Τα περιθώρια βελτίωσης σίγουρα υπάρχουν και με την δουλειά που γίνεται από όλο το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση, είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα θα ανεβάσει στροφές. Τα παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα είναι πάρα πολύ σημαντικά και όταν έρθει η στιγμή θα ανακοινωθούν. Ο κόσμος της ΑΕΛ πρέπει να αντιλήφθει ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Ακόμη δεν έχουν παρθεί αποφάσεις. Υπάρχει πλάνο από την διοίκηση, το μελέτησε ο προπονητής και του άρεσε γιατί θα δουλεύαμε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο θέμα μετεγγραφών. Ο Μπαλταζάρ δεν φοβάται τίποτα, είναι πολύ δουλευτής και το έχει αποδείξει. Παίχτες 21 χρονών αγωνίζονται λες και είναι 33. Έτσι θα λειτουργήσουμε, με αυτό τον προπονητή που γουστάρει να δουλεύει με αυτό τον τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ