aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροπόνηση και... τιμητική Σκοπελίτη

Προπόνηση και… τιμητική Σκοπελίτη

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό της γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (05/10) η προετοιμασία της ΑΕΚ. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτική και παιχνίδι σε μικρούς χώρους, ενώ εξακολουθούν να απουσιάζουν οι διεθνείς.

Aύριο (06/10) στις 18:30 το απόγευμα στο AEK Aρένα θα διεξαχθεί ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας προς τιμή του Γιάννη Σκοπελίτη, με την ομάδα της Λάρνακας να αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα Γραφεία των δύο Σωματείων, ενώ εισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου, μία ώρα (17:30) πριν την έναρξη του αγώνα. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα πάρουν θέση στην κερκίδα Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική) και οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας στην κερκίδα AJK Group (Ανατολική).

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Περπατώντας με την Έλενα», κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου θα γίνουν τιμητικές βραβεύσεις στον Γιάννη Σκοπελίτη από τα δύο Σωματεία και διάφορους φορείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ