aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροπώληση για τη ρεβάνς

Προπώληση για τη ρεβάνς

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Ντάντοκ στο AEK Αρένα, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 18:30. Η προπώληση έχει ξεκινήσει από τα γραφεία του οικήματος, καθώς και online, ενώ την ημέρα του αγώνα οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00.

Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δικαιούνται δωρεάν είσοδο στη ρεβάνς με την Ντάντοκ. Όσο για τις τιμές του αγώνα, για τις κερκίδες «Γεώργιος Καραπατάκης» (δυτική) και «AJK Group» (ανατολική), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

Για τις κερκίδες «Πετρολίνα» (νότια) και την κερκίδα των φιλοξενουμένων «Λάρνακα» (βόρεια), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ. Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των γραφείων της ΑΕΚ: Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00, Σάββατο: 09:00-13:00, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη: 09:00-13:00, 15:00-18:00, Πέμπτη: 09:00-15:00

Η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στην προσπάθεια για αποστολή βοήθειας στην Ελλάδα, που περνά δύσκολες στιγμές. «Έξω από τις εισόδους του γηπέδου θα υπάρχουν κουπόνια εισφοράς για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές και καλούμε τον κόσμο να συνεισφέρει για αυτό τον ιερό σκοπό», αναφέρει η ανακοίνωση για τη ρεβάνς με την Ντάντοκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ