aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρομήνυμα παραμονής από Κετσπάγια: «Ήταν μόνο η αρχή!»

Προμήνυμα παραμονής από Κετσπάγια: «Ήταν μόνο η αρχή!»

Αντίστροφα φαίνεται πως μετρά η ώρα για την υπογραφή στο νέο συμβόλαιο του Τιμούρ Κετσπάγια με την Ανόρθωση. Τόσο ο πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλλάς, όσο και ο μεγαλομέτοχος Χρίστος Πουλλαΐδης μετά την κατάκτηση του τροπαίου δήλωσαν βέβαιοι για παραμονή του Γεωργιανού προπονητή.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν τοποθετήθηκε μετά τον αγώνα, όμως το χαμόγελο περηφάνιας στο πρόσωπό του τα έλεγε όλα. Άλλωστε, ήταν ο τελευταίος που οδήγησε την ομάδα σε έναν τίτλο του 2008 και αυτός που έβαλε τέλος στην ξηρασία 13 χρόνων από τους τίτλους.

Η επόμενη μέρα της κατάκτησης του τροπαίου βρήκε τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας να πανηγυρίζουν σε παραλιακό μαγαζί, ιδιοκτησίας του γιού του Αντώνη Καρρά. Σαμπάνιες, τραγούδια και συνθήματα για την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο συνέθεσαν το σκηνικό (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες).

Μάλιστα, σε βίντεο που μετέδιδε ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σύζυγος του Τιμούρ Κετσπάγια, Κατερίνα, ο Γεωργιανός προπονητής έδωσε το σύνθημα για το μέλλον: «Ελπίζω, αυτή να ήταν μόνο η αρχή. Ακόμα μας περιμένουν πολλά πράγματα μπροστά μας», είπε ο 53χρονος τεχνικός προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ