aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρολαβαίνει ο ένας, αναμονή για τον άλλο

Προλαβαίνει ο ένας, αναμονή για τον άλλο

H τετραήμερη άδεια που παραχώρησε ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα δώσει ανάσες στους ποδοσφαιριστές για να παρουσιαστούν πιο φρέσκοι στη συνέχεια. Μετά από μια σειρά δύσκολων και σημαντικών αγώνων, η διακοπή τους ήλθε γάντι.

Οι κυανόλευκοι ελπίζουν πως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή και οι Γκόμες, Μαγκλίτσα. Ο πρώτος δείχνει ικανός να προλάβει την αναμέτρηση με την Ομόνοια, ενώ για τον δεύτερο θα διαφανεί από εβδομάδας.

Η σίγουρη απώλεια για τους κυανόλευκους είναι αυτή του Ρομπέρζ, λόγω της αποβολής του στο ματς με την ΑΕΚ. Ο στόχος του Απόλλωνα στα δύο εκτός έδρας ματς που ακολουθούν, με την Ομόνοια και την Ανόρθωση, είναι να πάρουν δύο νίκες ώστε ακολούθως να υποδεχθούν τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο με στόχο να τον νικήσουν και να τον πλησιάσουν.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Για τους κυανόλευκους της Λεμεσού, η αυλαία θα πέσει στο ΓΣΠ με τον αγώνα τους κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ