aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόκριση και βουρ για το Δασάκι

Πρόκριση και βουρ για το Δασάκι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι κυανόλευκοι καλούνται να κερδίσουν τον Εθνικό την προσεχή Κυριακή για να συνεχίσουν την αλάνθαστη πορεία τους. Το παιχνίδι στο Δασάκι είναι κομβικής σημασίας και αυτό το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά. Αν περάσουν αυτό το εμπόδιο θα πάνε με την καλύτερη διάθεση στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Η τεχνική ηγεσία καταστρώνει τα πλάνα της με στόχο να περάσουν αλώβητοι από το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι, έπειτα από αυτό με την ΑΕΚ στις 3 του περασμένου Γενάρη. 

Ενδιάμεσα των αγώνων με τον Εθνικό και τον ΑΠΟΕΛ θα διεξαχθεί το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, με τον Απόλλωνα να είναι το μεγάλο φαβορί. Με έξι βαθμούς, πριν φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό, όλα θα είναι καλύτερα, καθώς θα βρεθεί και πιο κοντά στην κορυφή, αν μπορέσει να πάρει το ντέρμπι.

Στον Απόλλωνα όμως σκέφτονται έναν προς έναν τους αγώνες τους. Πριν το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό, ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει σήμερα την ΑΕΖ στο Παφιακό στον επαναληπτικό του κυπέλλου. Οι κυανόλευκοι δεν αναμένεται να συναντήσουν δυσκολίες και θα σφραγίσουν την πρόκρισή τους στους «8».

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, όμως παράλληλα θα είναι και μια καλή ευκαιρία να δει και ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα. Ξέχωρα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, άλλη μια νίκη, θα ισοδυναμεί με δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Αυγουστή στον πάγκο του Απόλλωνα.

Ο Κύπριος τεχνικός θα μοιράσει πάλι χρόνο σε Κίσσα, Καρώ, Πίττα, Στυλιανού και Σεμέδο, αλλά σίγουρα θα αγωνιστούν και κάποιοι από τους βασικούς. Ανέτοιμος είναι ακόμη ο Γκόμες, σε καλό δρόμο ο Γκιέ Γκιέ, ενώ ο Αγγελή βρίσκεται από χθες στο Οπόρτο για να υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ