aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πρόκριση και με… γκολ του Βάλε»

«Πρόκριση και με… γκολ του Βάλε»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή παρέθεσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Αμπερντίν στην ΑΕΚ Αρένα. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Άντον Μάγκλιτσα.

Αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούρος Κωνσταντίνου ευχαρίστησε τον κόσμο γιατί εξάντλησε με συνοπτικές διαδικασίες τα εισιτήρια και τον καλέσε να σεβαστεί και να προστατέψει τις εγκαταστάσεις στην ΑΕΚ Αρένα. Επίσης ευχαρίστησε την ΑΕΚ για την παραχώρηση του γηπέδου τους.

Αυγουστή: «Ο κόσμος έδωσε το σύνθημα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όπως η Αμπερντίν έβαλε γρήγορα γκολ και έβαλε τον κόσμο στο παιχνίδι το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς αύριο. Σίγουρα η Αμπερντιν είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και πρέπει να αποφύγουμε τα λαθη. Κάποια αδυνατα σημεία του αντιπάλου τα εντοπίσαμε και πρέπει να χτυπήσουμε σε αυτά προκειμένου να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Σίγουρα για εμένα είναι πάρα πολύ δύσκολο που δεν θα βρίσκομαι στον παγκο, αλλά δουλέψαμε όλη η ομάδα αυτή την εβδομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο. Το πιο δύσκολο πράγμα από την Aμπέρντιν είναι η ταχύτητα της στις αντεπιθέσεις. Το πιο δύσκολο για την Αμπερντιν είναι ο ρυθμός που θα δώσει η ομάδα μου.

Στο Αμπερντιν ειχε 20.000 κόσμο και βοήθησέ την αντίπαλο. Οι δικοί μας οπαδοί μπορεί να είναι 6000 αύριο, αλλά αντίστοιχόυν σε 30.000. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να στείλω για αύριο. Είναι σημαντικό το εκτός έδρας γκολ, αφού εάν κερδίσουμε έστω και με 1-0 θα περάσουμε στον επόμενο γύρο. Από τη στιγμή που βρίσκομαι εδώ πιστεύω ότι η δική μου ομάδα θα περάσει στον επόμενο γύρο. Δεν θα κρίνω συνάδελφό γιατί έκαναν προπόνηση στη Σκωτία και όχι στην Κύπρο.

Άντον Μάγκλιτσα: «Ειναι πολύ δύσκολο για όλους αυτή η ζέστη. Δεν ξέρω αν επηρεαστεί η Αμπερντιν. Στο πρώτο παιχνίδι μας δυσκόλεψε το γρήγορο γκολ και μετά η αποβολή κι ενώ ελέγχαμε παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα σκοράρω ή όχι. Το σημαντικό είναι να περάσουμε έστω κι αν βάλει το γκολ ο Μπρούνο Βάλε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ