aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόκριση για Μόλντε, το απόλυτο η Άρσεναλ

Πρόκριση για Μόλντε, το απόλυτο η Άρσεναλ

Η Μόλντε ήρθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας της Ραπίντ Βιέννης και πήρε τη δεύτερη θέση στον δεύτερο όμιλο του Europa League και ταυτόχρονα την πρόκριση στην επόμενη φάση του ομίλου. Στο άλλο ματς, η Άρσεναλ επικράτησε 4-2 εκτός της Ντάνταλκ και ολοκλήρωσε με το απόλυτο και τους 18 βαθμούς στο γκρουπ!

Στην αναμέτρηση της Βιέννης, ο Βολφ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 12’. Η Ραπίντ αντέδρασε και ισοφάρισε στο 43΄με τον Ριτζμάιερ. Εν τέλει, ο Βολφ ξανά έδωσε τη νίκη στη Μόλντε, σκοράροντας με το «καλημέρα» της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 46’. Στο 90′ η Ραπίντ έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με τον Ιμπραίμογλου.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Ενκέτια άνοιξε το σκορ για την Άρσεναλ στο 12’ και ο Ελνένι στο 18’ με φοβερό σουτ «έγραψε» το 0-2. Η Ντάνταλκ μείωσε με τον Φλόρες στο 22’ και ο Γουίλοκ στο 67’ διαμόρφωσε το 1-3. Στο 80΄ήταν η σειρά του νεαρού Νταλογκάν να πλασάρει σωστά για το 1-4. Οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά με τον Χοάρε στο 85’ για το τελικό 2-4.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου

Ραπίντ – Μόλντε 2-2
Ντάνταλκ – Άρσεναλ 2-4

Η βαθμολογία

1.Αρσεναλ 18
2.Μόλντε 10
3.Ραπίντ 7
4.Ντάνταλκ 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ