aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόκριση από… ημίωρο για την Γιουβέντους!

Πρόκριση από… ημίωρο για την Γιουβέντους!

Σκοράροντας από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο, η Γιουβέντους συνέτριψε με 4-0 την Ουντινέζε στο Τορίνο και πέρασε στους «8» του ιταλικού Κυπέλλου, όπου θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Πάρμα-Ρόμα, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ.

Η «γηραιά κυρία» φρόντισε να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο κιόλας ημίωρο της αναμέτρησης, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ντιμπάλα και Ιγκουαϊν…

Οι δυο Αργεντινοί σκόραραν τα πρώτα δύο γκολ, με τον πρώτο να… σερβίρει με ωραία κάθετη πάσα στον συμπατριώτη του το 1-0, που ήρθε μετά το σουτ του δεύτερου με το δεξί μέσα από την περιοχή στο 16’.

Παράλληλα, ο πασέρ ανέλαβε χρέη… σκόρερ δέκα λεπτά μετά, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Μπερναρντέσκι.

Στο 54ο λεπτό, ξανά ο Ιγκουαϊν έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε με τη χρήση VAR, όμως η Γιουβέντους βρήκε και τρίτο τέρμα με -ποιόν άλλο;- τον Ντιμπάλα, αυτή την φορά από ασίστ του… Ιγκουαϊν!

Ενώ ο Ντούγκλας Κόστα φρόντισε να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα, μετατρέποντας το πέναλτι για χέρι του Νάιτινκ σε γκολ, διαμορφώνοντας έτσι στο 61’ και το 4-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ