aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Προκλητικοί, τα ίδια έγιναν και πριν δύο χρόνια μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ»

«Προκλητικοί, τα ίδια έγιναν και πριν δύο χρόνια μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ»

Aνακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας με αφορμή τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε μερίδα οπαδών της χθες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο και μέλη της αστυνομικής δύναμης.

Ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου θα ήθελε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του για τη στάση και τη συμπεριφορά της αστυνομίας στον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Άντρες της αντιοχλαγωγικής ομάδας παρατάχθηκαν προκλητικά χωρίς κανένα λόγο στην είσοδο του σταδίου όπου θα εισέρχονταν οι οπαδοί μας. Μετά από μεμονωμένα συνθήματα κατά της αστυνομίας από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας μας, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να προκαλέσουν οποιοδήποτε επεισόδιο, επιτέθηκαν και κτύπησαν αρκετό κόσμο που ήταν έτοιμος να εισέλθει στο γήπεδο, μεταξύ αυτών και ανήλικα παιδιά. Ταυτόχρονα, προχώρησαν στη σύλληψη ενός από τους οπαδούς μας.

Μετά από τα γεγονότα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου βγήκαν έξω από το γήπεδο, όπου έγιναν μάρτυρες της συμπεριφοράς αυτής, καθώς οι αστυνομικοί έβριζαν τους οπαδούς της ομάδας μας και τους συμπεριφέρονταν με τον χειρότερο τρόπο, ενώ οι ίδιοι αυτό που ζητούσαν ήταν να αφεθεί ελεύθερος ο οπαδός μας που συλλήφθηκε χωρίς κανένα σημαντικό ουσιαστικά λόγο.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία συμπεριφέρεται με αυτόν το τρόπο απέναντι στον κόσμο της Νένας Σαλαμίνας. Θυμίζουμε ότι τα ίδια είχαν γίνει και πέρσι στο Τσίρειο και πριν από δύο χρόνια στο “Αμμόχωστος” στον αγώνα Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ, υπόθεση που είναι ήδη στα δικαστήρια.

Δε βλέπουμε την ίδια ευαισθησία για συλλήψεις σε σοβαρά επεισόδια που βλέπουμε σχεδόν κάθε βδομάδα έξω από τα γήπεδα, αλλά αντίθετα, βλέπουμε ιδιαίτερη αισθησία σε αγώνες που δε δείχνει να υπάρχει ενδεχόμενο επεισοδίων. Δυστυχώς με τη στάση αυτή της Αστυνομίας, αντί να λειτουργεί προληπτικά για αποφυγή επεισοδίων, είναι αυτή που τα ξεκινά.

Οι άντρες της αστυνομίας δεν έφεραν αριθμό στη στολή τους, ως όφειλαν. Σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρούσαμε σε άμεση καταγγελία εναντίον τους. Αύριο το Διοικητικό Συμβούλιο θα εξετάσει το όλο θέμα, για να αποφασίσει πώς θα προστατεύσει τον κόσμο της ομάδας μας.

Τέλος, καλούμε τον αρχηγό της αστυνομίας να ερευνήσει την υπόθεση, ούτως ώστε να αποφεύγονται αυτές οι δυσάρεστες καταστάσεις που προάγουν τη βία στα γήπεδα και απωθούν τον κόσμο από αυτά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ