aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόκληση και στοίχημα στην ΑΕΛ

Πρόκληση και στοίχημα στην ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι πρόκληση και στοίχημα η συνέχεια για την ΑΕΛ, για το αν θα μπορέσει να υλοποιήσει τον στόχο της συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ. Πολλοί την είχαν ξεγράψει, αλλά η ομάδα βρίσκει τα πόδια της και όπως δήλωσαν οι Μίτρεα και Αρουαμπαρένα στο τέλος του προχθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ (2-1), το μόνο που θέλουν οι ίδιοι και οι συμπαίκτες τους, είναι τη συμπαράσταση του κόσμου. Και με τις τελευταίες εμφανίσεις, είναι σίγουρο πως ο κόσμος αντιλήφθηκε πολλά.

Πως δεν χωρούν οι προσωπολατρίες και πως το μόνο που αξίζει είναι τι θα μπορέσει να κάνει η ομάδα τους. «Η ΑΕΛ είναι κομμάτι του κόσμου και αυτός δίνει δύναμη στην ομάδα μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Θεόδωρος Αντωνίου, στέλνοντας το μήνυμα, πως ενωμένοι θα το παλέψουν μέχρι τέλους.

Η προσοχή πλέον είναι στο αυριανό σημαντικό παιχνίδι με την Ομόνοια. Για να κάνουν το βήμα παραπάνω, είναι απαραίτητο να έρθουν νέες νίκες. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα έχει στη διάθεσή του και τον Πίτι, ο οποίος προχθές δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ