aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα μεταξύ των εισβολέων στο Καπιτώλιο

Πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα μεταξύ των εισβολέων στο Καπιτώλιο

Η εισβολή στο Καπιτώλιο, που κατέληξε σε επεισόδια και τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, είχε τη συμμετοχή και ενός πρώην παίκτη μπάσκετ.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Γουντ, που έκανε μια μέτρια καριέρα στο ΝΒΑ (σε Μπουλς, Ρόκετς, Σπερς, Πίστονς, Γουόριορς, Σανς, Μάβερικς και Μπακς) προτού παίξει για αρκετά χρόνια στην Ευρώπη. Το 1990 πήγε στην Μπαρτσελόνα για να αντικαταστήσει τον σπουδαίο Όντι Νόρις, ενώ έχει περάσει από Μπασκόνια, Μάλαγα, Μούρθια, Λιμόζ, Γκραν Κανάρια, Φουενλαμπράδα και Λιβόρνο.

Ο παλαίμαχος πάουερ φόργουορντ (2,06μ.), αποκαλούμενος και Gladiator λόγω του δυναμικού του παιχνιδιού, είναι από τους θερμότερους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ και έχει εκφραστεί πολλές φορές δημοσίως για τις πεποιθήσεις του. Μάλιστα έκανε Live streaming μετάδοση από το κινητό του στη διάρκεια της χθεσινής εισβολής.

«Ένιωσα απόλυτα ασφαλής ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπούν την πατρίδα τους. Δεν είδα διαμαρτυρία, αλλά προσευχή. Όμως είδα και καμιά δεκαριά που μπορούσαν να προκαλέσουν ταραχές. Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος γιατί οι ψήφοι του δεν μετρήθηκαν και κάποιες άλλες παράνομες ψήφοι κατακυρώθηκαν. Πριν ορκιστεί ο νέος πρόεδρος, θα δείτε με σοκ και έκπληξη πως η υπήρξε νοθεία στις εκλογές και ο πρόεδρος Τραμπ θα έχει μια νέα θητεία», έγραψε στα social media.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ