Μπλεξίματα με το νόμο για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Πάολο Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται στην Κλουζ κατηγορείται για ξυλοδαρμό της γυναίκας του και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Όπως αναφέρει η «Fanatik» ο Βινίσιους το βράδυ της Παρασκευής (10/4) άσκησε βία προς την σύζυγό του και ακολούθως συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος. Η Αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα όπου διαμένει ο 35χρονος ποδοσφαιριστής και η κατά ένα χρόνο νεαρότερη σύζυγός του μετά από καταγγελία που έγινε από γείτονες, οι οποίοι άκουσαν θόρυβο από καβγά.
Οι Αρχές έφτασαν στο σημείο και είδαν την κτυπημένη γυναίκα, η οποία τους ανέφερε ότι κακοποιήθηκε από τον άνδρα της μετά από αψιμαχίες που είχαν. Ο Βινίσιους δεν ήταν στο σπίτι, όμως αργότερα εντοπίστηκε ο Βινίσους να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.
Αναλυτικά τι αναφέρει το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας
«Στις 11 Απριλίου γύρω στις 2:40 τα ξημερώματα αστυνομικοί του τμήματος τρία της Αστυνομίας του Κλουτζ-Ναπόκα ενημερώθηκαν ότι σ’ ένα διαμέρισμα ενός κτιρίου που βρίσκεται στην περιοχή της γειτονιάς Γκεόργκεϊν γινόταν φασαρία. Όταν έφτασαν στην σκηνή εντόπισαν μια 34χρονη γυναίκα, η οποία τους ανέφερε ότι το προηγούμενο βράδυ μετά από αψιμαχίες μεταξύ αυτής και του συζύγου της αυτός της επιτέθηκε και την κακοποίησε.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κλινική προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η γυναίκα αρνήθηκε να προχωρήσει σε καταγγελία. Η Αστυνομία δεν βρήκε επί τόπου τον 35χρονο άνδρα, γι ‘αυτό και άρχισε η αναζήτησή του. Εντοπίστηκε στην οδό Ντετουνάτα στην πόλη Κλουζ και του έγινε έλεγχος άλκοτεστ, με περιεκτικότητα αλκοόλης μεγαλύτερη από 0,30 mg στον εμπνεόμενο αέρα και έτσι του κατασχέθηκε η άδεια οδήγησης. Οι αστυνομικοί τον ενημέρωσης αυτεπαγγέλτως για τη διάπραξη του εγκλήματος οικογενειακής βίας, κάτι το οποίο τιμωρείται από τον Ποινικό Κώδικα».














