aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόγραμμα βουνό, το μυαλό στην ΑΕΚ

Πρόγραμμα βουνό, το μυαλό στην ΑΕΚ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Βουτιά σε βαθιά νερά ετοιμάζονται να κάνουν στην ΑΕΛ. Όχι πως τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν πιο εύκολα, αλλά όπως και να το κάνουμε μετά το άλμα στη 2η θέση, η λεμεσιανή ομάδα θα χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι στο -3 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ και όση δύναμη χρειάστηκαν για να επιστρέψουν δριμύτεροι, άλλη τόση θέλουν για να διατηρηθούν εκεί και γιατί όχι να πάνε ψηλότερα. H AEΛ απέδειξε μέσα από την πορεία της ότι μπορεί να φθάσει ως στο τέρμα και να κόψει πρώτη το νήμα. Οι αλλαγές που έγιναν μπορεί να την επηρέασαν, όμως σιγά-σιγά βάζει άλλα στοιχεία που δεν τα είχε στο παιχνίδι της.

Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου έχει στη σειρά τρία ντέρμπι, μάλιστα τα δύο εκτός έδρας με τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, όμως πριν από τις εξόδους της στη Λευκωσία, την Κυριακή την περιμένει το σπουδαίο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Τσίρειο. Και στην ΑΕΛ από χθες εκεί είναι το μυαλό τους.

Πως θα καταφέρουν να κερδίσουν την λαρνακιώτικη ομάδα, που τους πότισε το πρώτο… φαρμάκι στη φετινή σεζόν, με εκείνη την ανατροπή. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΛ κέρδιζε με 1-0 στον «ΑΕΚ Αρένα» μέχρι το 78’, όμως τελικά γνώρισε την ήττα (1-2).

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει τους παίκτες στη διάθεση του. Ο Μιτρέα πήρε τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του και έδειξε πως και αυτή η κίνηση θα βοηθήσει την ομάδα. Επιστρέφει ο Σοάρες, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής του αγώνα με την ΑΕΖ.

Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές έχουν αυξηθεί, ενώ δεν παρατηρείται κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Συνεπώς με όλα τα όπλα της η ΑΕΛ θα κυνηγήσει την 16η φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα, ποντάροντας πως αυτή τη φορά θα έχει και περισσότερο κόσμο στο πλευρό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ