aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροετοιμασία υπό ιδανικές προϋποθέσεις, τα μάτια στον ΑΠΟΕΛ

Προετοιμασία υπό ιδανικές προϋποθέσεις, τα μάτια στον ΑΠΟΕΛ

Η σελίδα γύρισε μετά το 1-0 στην έδρα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και η Νέα Σαλαμίνα έπιασε δουλειά από χθες για το ματς της ερχόμενης Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος».

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και ελπίζει ότι η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει για το δύσκολο παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους. Ασφαλώς, η αγωνιστική ετοιμότητα των Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και Ιβάν Φουστάρ θα είναι σαφέστατα βελτιωμένη και ως εκ τούτου, είναι πιθανή η χρησιμοποίησή τους στο αρχικό σχήμα.

Οπωσδήποτε, το επερχόμενο ματς έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ασφαλώς γνωρίζει πολύ καλά τον αντίπαλο, τον οποίον θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αύριο από τηλεοράσεως. Ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί στο Αζερπαϊτζάν με την Καραμπάχ και ο Πουρσαϊτίδης θα έχει την ευκαιρία για άλλη μία ματιά. Ασχέτως του ότι τη Δευτέρα θα είναι διαφορετικό ματς και ίσως παραταχθεί με διαφορετικό σχήμα ο πρωταθλητής, σε σχέση με το αυριανό ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ