aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροέλασε και στο Μονακό η Παρί Σεν Ζερμέν (video)

Προέλασε και στο Μονακό η Παρί Σεν Ζερμέν (video)

Σαφώς ανώτερη από την αντίπαλο της, η Παρί Σεν Ζερμέν με γκολ του Καβάνι από ασίστ του Ντράξλερ στο 18ο λεπτό και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νεϊμάρ στο 52’ πήρε τη νίκη που αποτελεί κάτι παραπάνω από μισό τίτλο, αφού έφτασε τους 38 πόντους, έναντι 29 της αντιπάλου της και της Λιόν.

Η Παρί έδειξε τις διαθέσεις της από νωρίς με τη σέντρα του Άλβες για τους Ντράξλερ και Καβάνι που όμως δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν επιτυχημένα την προσπάθεια. Στο 18ο λεπτό ο Ραμπιό έβγαλε κάθετη πάσα στον Ντράξλερ, ο Γερμανός γύρισε ωραία στον Καβάνι που με μία επαφή έκανε το 0-1 για να πάρει κεφάλι στο σκορ η Παρί.

Το πρώτο μέρος πέρασε με την Παρί να έχει την κυριαρχία στο ματς και έτσι στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Παρί στην ουσία κλείδωσε το ματς με το πέναλτι που κέρδισε ο Νεϊμάρ από τον Τουρέ, το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος για να διαμορφώσει το 0-2.

Στο 73ο λεπτό από μια έξοχη πάσα του Νεϊμάρ, η Παρί χάνει μεγάλη ευκαιρία για να διευρύνει ακόμα περισσότερο το σκορ, με τον Εμπαπέ να πλασάρει άουτ, αλλά στο 81ο λεπτό ο Μουτίνιο με εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Εμπαπέ, μείωσε σε 2-1, χωρίς όμως να μπορεί ν’ απειλήσει ως το φινάλε, με τους Παριζιάνους να φεύγουν με το συν εννιά από το Λουί Ντε.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ