aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Προειδοποιούμε ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και Λεμεσιανούς “βολευτές”…»

«Προειδοποιούμε ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και Λεμεσιανούς “βολευτές”…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥ.ΦΙ Δυτικά Προάστια Απόλλων Θύρα 1 est.2002 αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (1/7/2019). Όπως και άλλοι σύνδεσμοι, έτσι κι οι Απολλωνίστες των Δυτικών Προαστίων της Λεμεσού, αναφέρονται στο πολύκροτο θέμα της κάρτας οπαδού.

Παράλληλα, προειδοποιούν πως τον ΔΗΣΥ, το ΔΗΚΟ και τους Λεμεσιανούς βουλευτές πως θα λάβουν μέτρα εάν επιμένουν στην κάρτα οπαδού, ενώ συγχαίρουν τον Μάριο Γεωργίου ο οποίος πήρε μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μινσκ.

Ακολουθούν αποσπάσματα, καθότι για άλλη μία φορά στην ανακοίνωση του εν λόγω συνδέσμου περιέχονταν απρεπείς χαρακτηρισμοί κι έγινε επιμέλεια:

«Η χθεσινή συνεδρία του συνδέσμου δυτικών προαστίων Απόλλων Λεμεσού, είχε ως κύριο θέμα συζήτησης την κάρτα φιλάθλου. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτό το μέτρο μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Ήμασταν και θα παραμείνουμε κάθετοι σε αυτόν τον τροχονόμο. Η κάρτα φιλάθλου ήταν εξ αρχής ένα ανεπαρκές μέτρο το οποίο επιβάλλεται να καταργηθεί.

Αυτά τα …υρά υποκείμενα που αποφάσισαν για τον αθλητισμό και υποστηρίζουν την εφαρμογή αυτού του αντισυνταγματικού μέτρου σαν διαπρύσιοι κήρυκες ουδεμία σχέση έχουν με αυτόν. Ο ΚΟΑ και η Πολιτεία δεν έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Το μόνο που εξυπηρετεί αυτή την απόφαση είναι τα προσωπικά και τα οικονομικά συμφέροντα αυτών των …ηδων.

Η απουσία μεγάλης μερίδας κόσμου από τα γήπεδα και η αποχή που έχει φτάσει σχεδόν το 70% δεν αφήνουν αλλά περιθώρια. Ο υφιστάμενος ….νόμος σας πήγε τρύπιος στην βουλή. Κανένα γήπεδο στην Κύπρο δεν έχει εγκατεστημένο σύστημα παρακολούθησης που να είναι συμβατό με τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας. Τα πλείστα γήπεδα δεν έχουν σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου εισόδου, τα πλείστα γήπεδα δεν έχουν αρίθμηση θέσεων και σε κανένα δεν ισχύει πλήρως η ταξιθέτηση.

Αποτύχατε κύριοι, αποτύχατε παταγωδώς. Δεν έχετε παρά να το αποδεχτείτε… Ως σύνδεσμος δυτικών προαστίων Απόλλων Λεμεσού προειδοποιούμε τα κόμματα ΔΗ.ΣΥ και ΔΗ.ΚΟ που είναι φανατικοί υποστηρικτές της κάρτας φιλάθλου, ότι πήρατε μόνο μια μικρή δόση αδιαφορίας από τον κόσμο στις πρόσφατες ευρωεκλογές για την αναξιότητα που σας διακατέχει εδώ και χρόνια και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Ξυπνήσαμε κύριοι ξυπνήσαμε. Δεν ζούμε στον 20ο αιώνα όπου ο κόσμος ήταν αμόρφωτος και γινόταν το υποχείριο σας. Πάρτε το χαμπάρι! Επίσης προειδοποιούμε όσους Λεμεσιανούς “βολευτές” είναι επίσης υπέρμαχοι αυτού του νόμου, θα μας βρουν μπροστά τους, θα τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο “εν μιτσιά η Λεμεσός”…

-Υπενθύμιση για το πάρτι μας την Παρασκευή 5/7/2019 Στον σύνδεσμο των Δυτικών Προαστίων. Το μαθητικό πάρτι των Δυτικών Προαστίων θα γίνει στις 13/7/2019. Οι εγγραφές για τα νέα μέλη συνεχίζονται.

-Οι έξυπνοι παραδέχονται, οι πονηροί δικαιολογούνται και οι βλάκες συνεχίζουν να επιμένουν. Κατάργηση του …νόμου σας τώρα! Τι δεν καταλαβαίνετε; Συσπειρωνόμαστε, καταλάβετε το! Για κακή σας τύχη η ΘΥΡΑ 1 επιστρέφει.

-Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας Μάριο Γεωργίου για το αργυρό μετάλλιο στο δίζυγο. Μάριε είσαι λεβέντης και δικό μας παιδί σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον!

-Μην ξεπουλάτε τα Βαρώσια ρε ελεεινά κοπρόσκυλα, δωσίλογοι…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ