aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροεδρική... άρνηση

Προεδρική… άρνηση

Για διάφορα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε ο Ανδρέας Παντελή, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να έχει άλλη πίστωση χρόνου η ομάδα, όσον αφορά στην υλοποίηση των στόχων της.

«Η πίστωση χρόνου είναι διαφορετική σε κάθε ομάδα. Η Ανόρθωση, που έχει τέσσερα χρόνια να παίξει στην Ευρώπη, δεν μπορεί να έχει πίστωση χρόνου για πέμπτο χρόνο. Υπομονή μεν αλλά να είμαστε στους στόχους μας», ανέφερε ο πρόεδρος της «Κυρίας», προσθέτοντας ότι το μπάτζετ είναι περίπου στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι η Cablenet έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση: «Τα γεγονότα παραμένουν όπως ήταν. Είχαμε δύο προτάσεις, αυτής της Cablenet ήταν καλύτερη, είναι θέμα συζήτησης στη διοίκηση και θα αποφασίσουμε. Πρέπει να προκύψει απόφαση μέσα από ώριμη σκέψη και σωστή συζήτηση, γιατί είναι ένα σοβαρό θέμα το τηλεοπτικό. Εντός δύο εβδομάδων θα αποφασίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ