aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροεδρική αποκάλυψη: Παραιτήθηκε ο Κονναφής, δεν το αποδέχθηκε ο Κίρζης

Προεδρική αποκάλυψη: Παραιτήθηκε ο Κονναφής, δεν το αποδέχθηκε ο Κίρζης

Αποκάλυψε παραίτηση από τον Πέτρο Κονναφή ο Νίκος Κίρζης, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και την ανακοίνωση της επιστροφής του Σωφρόνη Αυγουστή στον Απόλλωνα. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Εταιρείας τόνισε ότι δεν έγινε αποδεκτή από τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης: Προεδρικές εξηγήσεις, έντονος ο Κονναφής, αποφασισμένος ο Σωφρόνης! (vid)

«Όταν ήρθε o Σωφρόνης Αυγουστή για να τον ενημερώσω πως θα φύγει, του είπα πως είμαι σίγουρος πως θα επανέλθει κάποια μέρα. Δεν πίστευα πως θα γινόταν αυτό τόσο σύντομα. Στη ζωή το πιο έντιμο είναι να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να προσπαθήσεις να τα διορθώσεις. Για αυτό είμαστε εδώ σήμερα… Μετά το παιχνίδι της Τετάρτης, την Πέμπτη το πρωί δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον Πέτρο και μου είπε ότι η παραίτηση του είναι στη διάθεση του Δ.Σ.», είπε.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Κονναφή προς Απολλωνίστες: «Αφήστε Facebook, Instagram και καναπέ…»

«Ο μόνος τρόπος για να ορθοποδήσει αυτή η ομάδα ήταν να κάνουμε ξανά αλλαγή προπονητή και ο μόνος που μπορούσε να αναλάβει ξανά την ομάδα ήταν ο Σωφρόνης. Η παραίτηση του Πέτρου δεν έγινε αποδεκτή. Αυτό που κρατώ από τη χθεσινή συνάντηση με τον Σωφρόνη, γιατί σίγουρα ξέρουμε τον άλλο, είναι ότι όσο ενθουσιώδης ήταν πριν τρία χρόνια που αναλάμβανε την ομάδα το ίσιο ενθουσιώδης ήταν και εχτές», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ