aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροεδρική αποκάλυψη για τον Χάμπο!

Προεδρική αποκάλυψη για τον Χάμπο!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο πρόεδρος της Εταιρείας Απόλλων, Νίκος Κίρζης (διαβάστε εδώ το πρώτο σκέλος της συνέντευξης), ο οποίος είπε αρκετά σημαντικά πράγματα για τον Χαράλαμπο Κυριάκου και τον δανεισμό του Κύπριου διεθνούς άσου στην πορτογαλική Εστορίλ, ενώ προέβη και σε μία αποκάλυψη.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Χάμπος «πρόλαβε» να ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, καθώς τα προηγούμενα χρόνια υπέστη δύο απανωτές ρίξεις χιαστών συνδέσμων. Το δεύτερο πλήγμα στην καριέρα του σημειώθηκε πριν από ενάμισι χρόνο, προτού αρχίσει η σεζόν (συγκεκριμένα πριν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Τρακάι τον Ιούλιου του 2015).

Ο Κίρζης, στις σημερινές του δηλώσεις του αποκάλυψε ότι τότε η διοίκηση του Απόλλωνα είχε έρθει σε συμφωνία με ξένη ομάδα την οποία δεν θέλησε να κατονομάσει, ώστε ο Κύπριος διεθνής να αγωνιστεί από εκείνη την περίοδο στο εξωτερικό, αλλά ο τραυματισμός του Χάμπου στάθηκε εμπόδιο στον ίδιο να ανοίξει νωρίτερα τα φτερά του και η συμφωνία χάλασε. Μάλιστα, θα έρχονταν άνθρωποι από το εξωτερικό να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιριστή και να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Αυτό ο διεθνής άσος δεν τον γνώριζε και το έμαθε πολύ καλύτερα. Η ατυχία του Κυριάκου, μάλιστα έκανε τότε τον Κίρζη να βουρκώσει.

«Ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση και για μας και για τον Χαράλαμπο και είμαι σίγουρος πως θα είναι αισθητή η απουσία του στο Κολόσσι. Το ποδόσφαιρο αυτά έχει. Ήρθε μία πρόταση στην Αυστρία από συγκεκριμένη ομάδα, αλλά κρίναμε με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει καθώς τον χρειαζόμασταν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια», είπε αρχικά.

«Η στιγμή έφτασε ξανά τώρα και δίνει την ευκαιρία στον Χαράλαμπο να ανοίξει τα φτερά του σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα, ενώ τον γνωρίζει ο προπονητής της Εστορίλ Πέδρο Εμανουέλ και ως Απόλλωνας θα ήταν άδικο να στερήσουμε σε έναν παίκτη την ευκαιρία να παίξει στο εξωτερικό. Ειδικά όταν βρέθηκε άμεσα ο αντικαταστάτης του ήταν πιο εύκολη η απόφαση. Αν παίξει όπως γνωρίζει και στην Εστορίλ θα πάει πολύ ψηλότερα. Γνωρίζει και ο ίδιος πως η πόρτα του Απόλλωνα εφ’ όσον είμαι εγώ πρόεδρος είναι πάντα ανοικτή», πρόσθεσε και συνέχισε όσον αφορά στον τραυματισμό του πριν από ενάμισι χρόνο:

«Όταν τραυματίστηκε πριν από ενάμισι χρόνο είχαμε συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού. Ήρθαν να τον παρακολουθήσουν αλλά δεν το γνώριζε και ήμασταν αναστατωμένοι γιατί έχασε την ευκαιρία να πάει από τότε στο εξωτερικό. Είναι εξαιρετικό παιδί και χαρακτήρας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Επαναλαμβάνω η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοικτή».

«Διασφαλίσαμε τα δικαιώματά μας μας. Αν τον θέλει η Εστορίλ να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό για μας και θα φροντίσουμε να υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ