aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροεδρική αισιοδοξία και πίστη

Προεδρική αισιοδοξία και πίστη

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, θέλησε να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον κόσμο, μετά την εμφάνιση της ομάδας και την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα.

«Σίγουρα ήταν ματς πρεμιέρας. Τα πρώτα ματς είναι παράξενα, όλες οι ομάδες τα δίνουν όλα. Για μένα ευνοούνται οι πιο μικρές ομάδες. Παίζουν με περισσότερο ενθουσιασμό. Μπήκαμε πολύ καλά στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, σκοράραμε και είχαμε ευκαιρίες για το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε. Θα δει ο προπονητής τα λάθη», είπε σήμερα σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις και πρόσθεσε:

«Κάποιοι παίκτες δεν εκτιμούν σωστά το κυπριακό πρωτάθλημα. Πρέπει όλοι οι παίκτες να ιδρώνουν πολύ. Η ομάδα του πρώτου ημιχρόνου έδειξε ότι μπορεί, έχει ποιότητα. Θα πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Τέτοια ματς πρέπει να τα σκοτώνεις νωρίς».

Για την απογοήτευση του κόσμου, ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας», είπε: «Φτάσαμε στα παλιά καλά επίπεδα, από τη στιγμή που ο κόσμος αισθάνεται απογοήτευση λόγω της ισοπαλίας στην πρεμιέρα εκτός έδρας με τη Νέα Σαλαμίνα. Είχαμε οκτώ νέους παίκτες στην ενδεκάδα. Να μην το ξεχνούμε αυτό. Πιστεύω στους παίκτες. Δύσκολα θα πέσουμε έξω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ