aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρο των πυλών δύο, αυξήθηκαν οι πιθανότητες για Ντζουμ

Προ των πυλών δύο, αυξήθηκαν οι πιθανότητες για Ντζουμ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που ακολουθεί για τον Απόλλωνα. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ισπανού Ντιέγκο Αγκίρε, οι κυανόλευκοι έχουν έτοιμες τις ανακοινώσεις για τους Ζοέλ Μολ και Βανσάν Μπεσάτ. Δεν θα είναι όμως μόνο αυτές, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν τρέξει πολλά θέματα και η διοίκηση έχει φροντίσει να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τις θέσεις, που έχει ανάγκη η ομάδα της Λεμεσού.

Το ενδιαφέρον για τον Καμερουνέζο Ντζουμ είναι ήδη γνωστό και οι πιθανότητες απόκτησής του έχουν αυξηθεί, καθώς οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο. Εκτός από μέσο, οι κυανόλευκοι ψάχνουν για επιθετικό και δύο εξτρέμ. Πέραν αυτών των περιπτώσεων, ενδιαφέρει και η περίπτωση του νεαρού Ιταλού τερματοφύλακα Ντελ Φαβέρο.

Διαβάστε επίσης: €400.000 για Ρομπέρζ, €150.000 για Κατελάρη

Παράλληλα, δεν θα περιμένουν την πρώτη προπόνηση, για να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Η θέση στην οποία αγωνίζεται ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, είναι πολύ σημαντική και επιδίωξή τους, είναι να γνωρίζουν τις προθέσεις του. Ο Απόλλων θα μπει νωρίς στις υποχρεώσεις του στο Γιουρόπα Λιγκ και παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες να κληρωθεί με αντίπαλο που με λίγη σοβαρότητα μπορεί να προκριθεί, δεν θέλει να αφήσει πολλές εκκρεμότητες για μετά.

Φέτος υπάρχουν σε κάποιες θέσεις αδυναμίες και πρόθεση των κυανόλευκων είναι να αποκτηθούν έγκαιρα οι ποδοσφαιριστές που θα καταστήσουν πανίσχυρη την ομάδα τους. Η ομάδα της Λεμεσού δεν τα κατάφερε την περίοδο που πέρασε μένοντας με άδεια χέρια, όπως και την προηγούμενη σεζόν, παρά το γεγονός πως για μεγάλο διάστημα είχε το πάνω χέρι. Με τις αλλαγές που ετοιμάζονται, πρόθεσή της είναι να μπει πιο δυνατά και συγχρονισμένα στη διεκδίκηση των τροπαίων. Αυτό φυσικά προϋποθέτει ποιοτική στελέχωση σε όλες τις γραμμές. Και η τεχνική ηγεσία ξέρει καλά πού ακριβώς πονάει η ομάδα τους και πού έχει ανάγκη για ενίσχυση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ